Fék nélkül: egy menő biciklis film

fék nélkül

Ma divat biciklisnek lenni, biciklis futárnak lenni pedig egyenesen életforma. A Fél nélkül c. film ezt a divathullámot használja ki – igen ügyesen.

Az alaptörténet szerint Wilee egy biciklis futár New Yorkban, sőt ő a szakma legjobbja aki félelmetesen cikázik a New Yorki forgalomban. De egy nap olyan csomagot bíznak rá, ami a kockázat új dimenziójával ismerteti meg őt.

Az általa szállított csomagra ugyanis egy korrupt rendőrnek is fáj a foga, aki mindent megtesz, hogy a szállítmány ne érhessen el a címzetthez.

Látványos jelenetek, üldözés, amely még a legjobb autós üldözőjelenetekkel is felveszi a versenyt. A fék nélkül a biciklisek számára kötelező darab, de nem csak nekik szánták. Az IMDB értékelése szerint a film erős 6-os kapott, ami jó értékelés. A sztori közepes, de a főszereplő kiemelkedik a hasonló jellegű filmek karakterei közül.

Bár egyes kritikák szerint a film kissé lapos, azonban a nézők véleménye szerint a sok autós jelent után a biciklis trükkök újnak és fantasztikusnak hatnak. Érdemes egy esélyt adni ennek a klassz kerékpáros filmnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.